Cookies

Tieto webové stránky využívajú technológiu „cookies“, ktorá pomáha ich lepšiemu fungovaniu. Pri prezeraní stránok môžu byť niektoré cookies stiahnuté do vašeho počítača. Používaním stránok súhlasíte s použitím cookies. To nám pomáha zlepšovať obsah stránok tak, aby bol pre vás viac relevantný a lepšie využiteľný.
Ďalšie informácie nájdetete v záložke Cookies a ochrana osobných údajov

GDPR

Spoločnosť ABSE, s.r.o. (ďalej ako “spoločnosť“) používa cookies na webovej stránke www.abse.top. Súbory cookies sú súbory, ktoré obsahujú informácie, sťahované pri návšteve webovej stránky do Vášho zariadenia. Návštevník stránky www.abse.top, ktorý má vo svojom prehliadači povolené prijímanie súborov cookies, týmto súhlasí so spôsobom používania s cookies na webovej stránke www.abse.top.

Súbory cookies slúžia k zaisteniu vyššieho komfortu pri ich používaní stránok tým, že umožňujú zapamätať si Váše prihlásenie. Súbory cookies neskúmajú Váš počítač a nemôžu čítať uložené dáta. Dočasné cookies (tzv. session cookies) sú aktivované vždy pri návšteve stránky a po ukončení prehliadania sa zmažú. Trvalé cookies (tzv. long term cookies) zostávajú uložené v počítači aj po skončení prehliadania webovej stránky.

Nastavenia cookies

Prehliadače webových stránok (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Opera a pod.) podporujú správu cookies. V nastavení prehliadača môžete jednotlivé cookies vymazať, blokovať alebo zakázať, či ich blokovať alebo povoliť pre jednotlivé webové stránky. V takom prípade nezaručujeme, že si stránky www.asbe.top zachovajú určenú funkčnosť.

Návod pre blokovanie a vymazanie cookies z najčastejšie používaných prehliadačov
Mozilla: https://support.mozilla.org/sk/kb/povolenie-zakazanie-cookies
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=sk
Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442 Opera: help.opera.com
Safari: support.apple.com.

Ak používate iný prehliadač, informujte sa prostredníctvom funkcie „Pomoc“ v menu prehliadača alebo u výrobcu softvéru ohľadne zamedzovania a vymazávania cookies.

Na webovej stránke www.abse.top využívame cookies: Na zapamätanie Vašich nastavení. Pomáhajú nám identifikovať Vás ako návštevníka, zapamätať si Vaše nastavenia, ako sú, Vaša zákaznícka zľava alebo predvyplnenie Vašich prihlasovacích údajov.

Na vytváranie anonymných štatistických záznamov

Počas návštevy používajú naše webové stránky analytické softvéry ako sú Google analytics, Hotjar a GetSiteControl, Google Optimize. Vymenované ukladajú štandardné cookies, aby sme poznali návštevnosť stránok, analyzovali správanie návštevníkov a zistili obsah a informácie, ktoré sú pre našich návštevníkov zaujímavé. Analytické informácie sú anonymné a používané výlučne na technické a marketingové účely.

Na rozlíšenie anonymných a prihlásených návštevníkov

Naše webové stránky používajú súbory cookies, ktoré Vás pomáhajú rozpoznať buď ako anonymného alebo prihláseného návštevníka a zapamätať si Vaše voľby (napr. meno používateľa) a umožňujú využívať rozšírené, osobnejšie funkcie. Tieto súbory cookies sa môžu použiť na zapamätanie zmien, ktoré ste urobili v nastaveniach stránky (napr. veľkosť zobrazenia, poradie zobrazenia a pod.) Takisto sa môžu používať na poskytovanie služieb, o ktoré ste požiadali, napr. prezeranie videa, komentáre v diskusiách a pod. Údaje, ktoré sa zhromažďujú prostredníctvom týchto cookies, sú anonymizované a nemôžu sledovať Vaše aktivity prehliadania na iných webových stránkach.

Na cielené zobrazovanie reklamy

Reklamné cookies umožňujú zobrazovať cielenú reklamu na našich webových stránkach na základe sledovania Vášho správania a vyhľadávania na internete, a to vďaka identifikácii v nastavení Vášho prehliadača. Tieto súbory cookies neidentifikujú konkrétnu osobu, ale nastavenia a preferencie anonymného používateľa konkrétneho počítača. Reklamné cookies sa používajú aj na vyhodnotenie efektívnosti konkrétnej reklamy a sledovanie počtu používateľov, ktorých zaujala.

Cookies tretích strán

Webová stránka www.abse.top využíva službu Google Analytics, poskytovanú spoločnosťou Google, Inc., ktorá využíva informácie na účely vyhodnocovania používania stránky a vytvárania správ o aktivite návštevníka stránky. Aby bolo možné prispôsobiť našu ponuku potrebám užívateľa, naša internetová stránka zhromažďuje, pomocou softvéru Google Analytics od spoločnosti Google dáta o používaní internetovej stránky, pričom sa využívajú cookies. Zhromaždené dáta sa vyhodnocujú v anonymnej podobe, vo forme štatistík, za účelom skvalitnenia služieb. Na základe poverenia prevádzkovateľom tejto stránky Google použije tieto informácie, aby vyhodnotil používanie stránky, vystavil reporty o aktivitách na stránke a aby prevádzkovateľovi stránky poskytol ďalšie služby spojené s jej používaním. Ukladaniu súborov cookie môžete zabrániť nastavením vášho prehliadača. Zaznamenávaniu údajov cookies vzťahujúcich sa na vaše používanie stránky môžete zabrániť aj nainštalovaním modulu prehliadača prostredníctvom nasledujúceho odkazu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Vyhlásenie Google o ochrane údajov je zverejnené na http://www.google.com/intl/sk/policies/privacy/.

Na webových stránkach sa prostredníctvom tzv. retargetingových technológií rôznych poskytovateľov zbierajú v anonymizovanej forme informácie o správaní návštevníkov stránok na účely marketingu a reklamy a ukladajú sa do cookies vo Vašom počítači. Následne sa môžu na iných webových stránkach zobrazovať cielené odporúčania výrobkov, ktoré sú pre Vás zaujímavé. Tieto dáta sa v žiadnom prípade nedajú použiť na identifikáciu používateľa stránky. Ak si však napriek tomu neželáte, aby sa Vám zobrazovali personalizované reklamné bannery, môžete ukladanie odmietnuť kliknutím na ikonu zobrazenú v každom reklamnom banneri.

Podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať informáciu, aké osobné údaje spracovávame,
  • požadovať vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • nechať ich aktualizovať alebo upraviť
  • požadovať vymazanie týchto údajov – spoločnosť výmaz vykoná, ak nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami spoločnosti
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov

Akékoľvek otázky, pripomienky k pravidlám o ochrane súkromia posielajte na e-mail info@abse.sk.